Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Rengersdag 2018

Rengersdag 2018

Gert Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Tjisse Steenstra winnaars 99e Rengersdag

De 99e Rengersdag werd gekaatst onder zonnige en warme omstandigheden, waarbij het partuur van Gert Anne van der Bos een klasse beter was dan de andere parturen. Alleen in de tweede omloop tegen de winnaars van vorig jaar (Enno Kingma, Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar) ging de strijd gelijk op tot 3-3, maar ook daarna maakten Gert Anne, Taeke en Tjisse het verschil.

De finale tegen was een eenzijdige partij tegen Remmelt Bouma, Jelte Visser en Willem Heeringa. Voor deze mannen wel een terechte 2e prijs, na twee sterke en vooral degelijke partijen in de eerste twee omlopen.

De derde prijs was voor Menno van Zwieten, Hylke Bruinsma en invaller Martijn Olijnsma.
Tjisse Steenstra werd unaniem gekozen tot koning.

Het bestuur wil daarnaast graag alle vrijwilligers bedanken die er weer voor gezorgd hebben dat de 99e Rengersdag een geslaagde kaatsdag is geworden!