Webshop

Over LKC

LKC is sinds haar oprichting in 1902 een toonaangevende vereniging in zowel Leeuwarden als in Fryslân. De geschiedenis van LKC wordt dan ook gekenmerkt door successen op alle toonaangevende wedstrijden.

Vandaag de dag is LKC een moderne vereniging met een prachtige accommodatie gelegen in de componistenbuurt van Leeuwarden. Het doel van LKC is om de accommodatie zo optimaal mogelijk te benutten ten behoeve van de kaatssport. Om dit te realiseren organiseert LKC een breed scala aan activiteiten voor haar leden. Er wordt bij het organiseren en aanbieden van de diverse activiteiten gefocust op de jeugd, maar ook voor de volwassenen biedt LKC een scala aan kaatsactiviteiten. Voor details kunt u de agenda op de website raadplegen.

Het kaatsseizoen duurt van mei t/m september maar ook in de wintermaanden organiseert LKC allerlei activiteiten voor haar leden, zo zijn er voor de jeugd zaaltrainingen en is er voor de volwassenen een wekelijkse biljartclub en een tweewekelijkse klaverjasclub. Binnenlopen kan vrijblijvend.

Namens LKC wens ik u veel plezier bij het bezoek aan onze site en nodig ik u van harte uit om eens langs te komen op onze prachtige locatie Sonnenborgh aan de Bachstraat te Leeuwarden.

Karel Nijman

Voorzitter LKC