Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Eerstvolgende ledenpartijen LKC Sonnenborgh

Eerstvolgende ledenpartijen LKC Sonnenborgh

Familiedag LKC & Pearkekeatsen

Het kaatsseizoen is in volle gang en ook bij LKC staan er de komende periode enkele mooie ledenpartijen op het programma.

De eerstvolgende ledenpartij is de familiedag van LKC op zaterdag 7 juli. Opgave voor deze partij is mogelijk tot en met woensdagavond 4 juli om 20:00. Dat kan via een mail te sturen naar ledenkaatsenlkc@gmail.com, een app te sturen naar 06-53960405 of door te bellen naar de Keatskoai (058-2139746).
De LKC familiedag is dit jaar een zachte bal kaatspartij. Opgave is individueel. Vrije formatie is mogelijk, mits de ledenkaatscommissie goedkeuring geeft.
De jeugd heeft een eigen wedstrijd. Opgave hiervoor kan bij de jeugdcommissie.
Iedereen de lid is van LKC of een familielid heeft die lid is van LKC mag deze dag meedoen, na afloop is er (tegen betaling) een heerlijke BBQ waar iedereen aan mee kan doen.

Wil je al eerder weer een balletje slaan? Op zondag 1 juli is er een gezamenlijke ledenpartij van de Leeuwarder verenigingen bij kv Lekkum (12:00 aanvang) of je bent van harte welkom bij het competitie kaatsen op woensdagavond of op donderdagavond bij de trainingen.

Noteer ook alvast in de agenda: pearkekeatsen op vrijdag 20 juli vanaf 18:00!

Bekijk hier de volledige wedstrijdagenda van LKC Sonnenborgh in 2018.