Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Ook LKC is bezig met AVG-wetgeving

Ook LKC is bezig met AVG-wetgeving

Binnenkort volgt meer concrete informatie – Het bestuur van LKC is de afgelopen periode druk bezig geweest alle processen binnen de vereniging in kaart te brengen en gereed te maken voor de ingetreden AVG-wetgeving afgelopen 25 mei 2018.

Bescherming van persoonsgegevens van leden, rechten en verschillende bevoegdheden van de verschillende commissies in kaart brengen en het centraal vergrendelen en documenteren van alle verenigingsdocumenten zijn hiervan onderdelen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het privacybeleid binnen LKC Sonnenborgh. Wanneer dit concreet is, volgt meer berichtgeving.

Bestuur LKC Sonnenborgh