Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag slotdag 23 september 2017.

Uitslag slotdag 23 september 2017.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk kon er weer onder werkelijk prachtige weersomstandigheden gekaatst worden. Dit keer waren er 36 deelnemers en dat was wel wat minder dan de laatste jaren. De kaatsarena lag er door de vrijwilligers weer geweldig bij en dat de kaatsers er zin in hadden was te zien. Er werd fanatiek gekaatst. De JUMBO brood maaltijd zag er weer geweldig uit en nadat iedereen heerlijk had gegeten kon er verder gestreden worden om de prijzen. S`middags kwam ook de jeugd er bij. Na het kaatsen was het natuurlijk weer groot feest met het optreden van Trienus. Ook de traditionele verloting- dit keer in de vorm van een draaiend rad-  was weer een groot succes.  Al met al- mede door de sponsoring van de JUMBO Eksterstraat- een zeer geslaagde dag,  waar de slotdag commissie met trots op terug kunnen kijken. Voordat Tjeerd van der Kooi de prijzen van de dag kon uitreiken werden eerst de winnaars van de competitie 2017 bekend gemaakt. In de A-klasse was dit P. van Tuinen en in de B-klasse Marco Tadema.

Winnaars competitie kaatsen M. Tadema en P. van Tuinen.

De prachtige gevulde JUMBO tassen gingen naar:

Dames:

1e prijs: M. Lugtenborg, A. de Vries (K) en A. de Boer.

2e prijs: J. Andringa, J. Veeman en R. Ritskes.

Heren  A-klasse:

1e prijs: P. van Tuinen, J. Kolthof (K) en M. Tadema

2e prijs: K. Nijman, W. van der Woud en A. Roosjen

Heren B-klasse:

1e prijs: R. de Groot, P. van Tuinen(K), W. Haye.

2e prijs: A. de Groot, G. Otter en L. Huitema (lag al op bed).