Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Gezamenlijke zaalkaats partij op zondag 23 februari 2014.

Gezamenlijke zaalkaats partij op zondag 23 februari 2014.

Zondag 23 februari was het weer zover. De gezamenlijke zaalkaatspartij, die jaarlijks in februari wordt gespeeld en waar je weken naar uit kijkt. De organisatie was dit jaar in handen KV Reitsje Him uit Lekkum. Zij hadden geen gemakkelijke taak, want de aanmeldingen kwamen helaas maar mondjesmaat binnen.

Kaatsend Leeuwarden en Lekkum was waarschijnlijk nog geheel in de ban van de Olympische Spelen, waar meedoen belangrijker is dan winnen.

Toch lukte het om een leuke lijst samen te stellen. Het werd uiteindelijk een hele gezellige partij, waar voor de liefhebber weer veel te genieten viel. De terechte kranswinnaar werd Eelke v.d Meulen, met op de hielen gevolgd door de altijd degelijke Alle Jongsma. De derde prijs werd opgeëist door “Het Brabantse Wonderkind” Marcel Arts. Wie kent hem niet? De vierde en vijfde prijs werden verdeeld onder de jonge aanstormende talenten van Lekkum: Wander Meyer (4e) en Sietze de Jager (5e)

Iedereen ging met een goed gevoel naar huis en de prijswinnaars kregen daarnaast ook nog een overheerlijke vleesprijs mee.