Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Oldehovedag 2013 » Sponsor een m2 “crowdfunding”

Sponsor een m2 “crowdfunding”

Leeuwarden, 2 augustus 2013

[tip]Lees hier hoe je via sportdelen kan funden[/tip]

PERSBERICHT:

M2

Je eigen m2

Grasveld aan voet Oldehove per m² te sponsoren

Uniek crowdfundingproject binnen de kaatssport

Zaterdag 14 september wordt de kaats-klassieker, De Oldehovedag, gespeeld op een echt grasveld aan de voet van de Oldehove. Belangstellenden kunnen via crowdfunding dit grasveld per m² sponsoren.

De Leeuwarder Kaatsclub LKC wil het 100-jarig jubileum van de Oldehovedag, de slotpartij van het kaatsseizoen van de heren hoofdklasse, laten plaatsvinden op een echt grasveld aan de voet van de Oldehove. De financiering is bijna rond. Het laatste gaatje in de begroting wil de organisatie dichten met behulp van crowdfunding. Deze crowdfunding is voornamelijk gericht op particulieren.

Omdat de toegang tot het evenement gratis is, kunnen fans van het kaatsen op deze manier toch hun bijdrage leveren aan dit unieke evenement.

Liefhebbers kunnen al vanaf € 5,- instappen en vanaf € 15,- kan men zich sponsor noemen van 1 m² van het kaatsveld. De crowdfunding loopt via Sportdelen, een organisatie gespecialiseerd in crowdfunding en -sourcing van sport gerelateerde projecten. Via www.sportdelen.nl/initiatief/100-jaar-oldehovedag kan men direct zijn keus maken uit de verschillende sponsorpakketten. Men kan nog tot en met 10 september meedoen aan dit crowdfundingproject. Het is de eerste keer binnen de kaatswereld dat een evenement op deze manier wordt gefinancierd.

100 jaar geleden organiseerde LKC voor de eerste keer haar, inmiddels, fameuze wedstrijd De Oldehovedag. De kaatswedstrijd waarvoor alleen de allerbeste spelers van Friesland werden en worden uitgenodigd. Om dit 100-jarig jubileum te vieren wordt deze editie een spektakel. LKC organiseert de jubileum-editie van deze Oldehovedag op zaterdag 14 september vanaf 11 uur, op het speciaal aangelegde grasveld op het Oldehoofsterkerkhof in de binnenstad van Leeuwarden.

De organisatie van de Oldehovedag 2013 is in handen van Stichting Oldehovedag 2013. Voor kaatsliefhebbers, bezoekers van Friesland en bezoekers van de binnenstad dé gelegenheid om een unieke viering en kaatswedstrijd mee te maken onder de voet van de Oldehove. Door samenwerking tussen kaatsvereniging LKC Sonnenborgh en Stichting Oldehovedag 2013 komen sport, traditie en cultuur op een bijzondere wijze samen.

Meer informatie over de Oldehovedag 2013 is terug te vinden op:
Website: ​www.lkcsonnenborgh.nl
Facebook: ​www.facebook.com/lkcsonnenborgh
Twitter: ​www.twitter.com/lkcsonnenborgh

[tip]Lees hier hoe je via sportdelen kan funden[/tip]