Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag Kampioenschap van Leeuwarden.

Uitslag Kampioenschap van Leeuwarden.

Dit jaar was KV het Plein aan de beurt om het Kampioenschap van Leeuwarden te organiseren. Wel geteld 12 man kwamen er naar het knusse kaatsveld aan de Knoopstraat toe. Helaas moest 1 kaatser vanwege droevige omstandigheden afzeggen en moest er  1 partuur met twee man kaatsen. Zoals vaak blijkt worden dit soort parturen er vaak sterker door, en dat bleek ook vandaag, want het tweetal won alle drie haar wedstrijden. Dat zij het niet gemakkelijk wonnen bleek wel uit het feit dat ze twee keer 5-5- 6–6 kaatsten.

Verder was het weer geweldig, de sfeer geweldig, de derde helft geweldig zodat Hans van der Kooi ( Ferd Crone was verhinderd) aan de volgende kaatsers de prijs kon uitdelen:

1e prijs: Flores Koudenburg en Vincent Miedema

2e prijs: Danny Steneker, Sander Witvoet en Lucas Huitema