Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag zaalkaatswedstrijd van 17 februari 2013

Uitslag zaalkaatswedstrijd van 17 februari 2013

Vandaag werd er in de Camminghahal de gezamenlijke ledenpartij van LKC, Og Huizum, Lekkum en Het Plein gehouden. Helaas waren er maar 18 deelnemers, maar daarom was de inzet en strijd er niet minder om. Er werd fanatiek gekaatst al moesten sommigen er erg aan wennen dat er een dak op de sporthal zit want er waren erbij die dachten dat ze door het dak heen moesten slaan. Omdat de deelname niet groot was kon er vlot door gekaatst worden en kon Gerard Roosjen rond half drie de vette rollades uitreiken. De winnaar van de b-klasse Martijn Brinksma had het geluk dat hij niet op de lijst stond en toch mee mocht doen en er met de hoofdprijs vandoor ging. Ook Gerard was hierdoor van slag want in plaats van de rollade te overhandigen kreeg Martijn een zak met kaatsblokjes. Gelukkig werd de vergissing op tijd ontdekt zodat Martijn niet op een houtje hoefde te bijten maar binnen kort heerlijk rollade kan eten. De volgende personen gingen ook met een rollade naar huis:

A-Klasse: 1e prijs: Tammo Bijlsma, 2e prijs Edwin Koopstra

B-klasse: 1e prijs: Martijn Brinksma, 2e prijs Bertus de Jong, 3e prijs Nynke Opperman, 4e prijs Uco Bauer.