Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » hup hup steun onze club met Poiesz

hup hup steun onze club met Poiesz

We zijn er trots op dat we, door de Poiesz, geselecteerd zijn om deel te nemen aan de jeugdsponsoractie 2013. De actie loopt van 11 februari tot 6 april.

Klanten van de Poeisz ontvangen sponsormunten bij hun boodschappen, welke ze in een koker van een vereniging naar hun keuze mogen stoppen. Hoe meer sponsormunten LKC verzamelt, deste meer sponsorgeld we voor onze vereniging verdienen.

Met het geld willen we o.a. de activiteitendag voor de jeugd en de ouder-kind partij organiseren.
Schakel daarom zoveel mogelijk familie, vrienden, buren en kennissen in om ook hun sponsormunten in de koker van LKC te gooien.

LKC doet mee in het Poeiszfiliaal in de wijk Westeinde. Munten uit andere fillialen kunnen ook worden ingeleverd in Westeinde of in de kantine van LKC.

Jij helpt toch ook mee??

Op zaterdag 6 april gaan we, met (jeugd)leden van onze kaatsclub, actie voeren. Die dag proberen we nog meer sponsormunten binnen te halen en reclame te maken voor onze vereniging. Dit gaan we doen door het uitvoeren van kaatsactiviteiten in het winkelcentrum vóór de Poiesz. Ook kunnen mensen toegansgkaarten winnen voor de Rengersdag.

KUN JIJ (JEUGDLID, OUDER VAN EEN JEUGDLID OF VOLWASSEN LID) OP ZATERDAG 6 APRIL EEN (PAAR) UURTJE(S) HELPEN? GEEF JE DAN OP BIJ HET JEUGDBESTUUR OF STUUR EEN MAIL NAAR info@lkcsonnenborgh.nl

Jeugdleden die meehelpen, maken kans op een kaart voor het POIESZ EINDFEEST op 19 APRIL.

Wij rekenen op jou en kunnen niet wachten tot het zo ver is……..
🙂

Sportieve groeten,

 

Bestuur LKC