Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Lid van verdienste Cor Vos overleden.

Lid van verdienste Cor Vos overleden.

Ons bereikte het droevige nieuws van het overlijden van Lid van verdienste Cor Vos.

Cor Vos heeft vele jaren deel uitgemaakt van het bestuur van LKC en is na zijn terugtreden als bestuurslid een trouwe bezoeker en actieve vrijwilliger gebleven bij LKC. Cor was onder andere actief bij de veldploeg, bij de biljartclub en tot voor kort nog als keurmeester bij de wedstrijden van LKC.

Cor Vos

Daarnaast maakte Cor ook deel uit van het kantineteam dat de catering verzorgde bij de 50+ wedstrijden die tijdens de zomer elke 2 weken plaatsvinden op Sonnenborgh.Cor is in 2005 benoemd tot Lid van verdienste van LKC.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en verdere naasten veel sterkte toe.

Bestuur LKC.