Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Afscheid voorzitter Sieds Rienks (inclusief interview)

Afscheid voorzitter Sieds Rienks (inclusief interview)

[format] De Oldehove partij was voor de afscheidnemende voorzitter Sieds Rienks wel heel speciaal. [/format]

boek

[format] Secretaris Peter Vos sprak Rienks toe en afscheid nemen van de voorzitter die vijftien jaar bestuurslid is geweest waarvan dertien als voorzitter valt niet mee. Het bestuur bood Rienks een kunstwerk van kunstenaar Hans Jouta aan. In het kunststuk was de voorzittershamer, Oldehove en kaatsbal verwerkt. Daarnaast sprak de dochter van Sieds en Monique Rienks en bood haar vader een boek met foto’s en uitspraken van kaatsers aan. Het was de laatste Oldehove partij van Sieds Rienks als voorzitter en hij treedt in november op de najaarsvergadering terug. [/format] Interview Sieds Rienks