Seizoensopeningspartij leden


Op zaterdag 4 mei werd het kaatsseizoen van 2024 afgetrapt tijdens de Seizoensopeningspartij. Met 7 enthousiaste tweetallen verdeeld over de A- en B-klasse, beloofde het een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid te worden. Gelukkig werkte het weer mee, wat bijdroeg aan het algehele spelplezier en de sfeer van samenzijn.

In de strijd om de titel in de B-klasse was de spanning om te snijden. Uiteindelijk sleepten Karin Jager en Peter de Boer de overwinning in de wacht, met André Roosjen en Theun Hoekstra als eervolle tweede plaats.

In de A-klasse waren de krachtsverschillen merkbaar groter, maar dat deed niets af aan de sportiviteit en het enthousiasme van de deelnemers. De trotse winnaars van deze klasse waren Remco Leemburg en Sibrand Zondervan, met de vader-dochtercombinatie Danny de Boer en Stephanie Veenstra die een prachtige tweede plek veroverden.

Een evenement als dit kan niet zonder de onmisbare inzet van vrijwilligers, die met hun toewijding en inzet de dag tot een succes hebben gemaakt. Een speciale dank gaat uit naar André Roosjen voor zijn voortreffelijke organisatie en inzet achter de schermen, de toegewijde veldlegploeg en niet te vergeten de immer vriendelijke kantinedames Jannie en Marga.

Met een warme groet,

De Ledenkaatscommissie van LKC

Bekijk via deze link de prachtig vastgelegde foto’s door Henk Haar: opening leden partij LKC 4 mei 2024 (myalbum.com)