LKC DNA

Het geel en blauw zit in ons bloed

KEN JIJ OF BEN JIJ LKC SONNENBORGH?
De Leeuwarder Kaatsclub, met het groene hart middenin de stad! In 2021 lopen we samen een ronde langs het kaatsveld. Via de ingang aan de Mozartstraat in de Muziekwijk verwonderen we ons over de schoonheid van de eenvoud: een bal, groen gras en wat witte lijnen

Doe je mee met onze zoektocht naar alles wat met onze vereniging te maken heeft? We verzamelen vanaf dit jaar antwoorden op alle vragen die in ons opkomen. Waar is de kaatsbal bijvoorbeeld van gemaakt? Wie maakt deze bal? En mogen we daar eens komen kijken?

Filmpjes en foto’s plaatsen we net als informatieve teksten of verhalende stukjes hier op onze vernieuwde website. Je kunt dus meedoen en het archief vullen. Scrol er doorheen om alles te weten te komen over het materiaal, de mensen, de sport en de club.

We beschrijven sámen wat we willen weten en wat we waarnemen! De gemoedelijke sfeer onder het sportieve publiek. Het geluid van de stilte rondom de keurmeesters. Erachter, de keuvelende petten. De pracht van de kransen die klaar hangen.


Wil jij schrijven, vloggen of foto’s insturen? Je observaties, kennis en informatie is van harte welkom! Stuur een bericht naar info@lkcsonnenborgh.nl en we nemen contact met je op.Verhalen van leden