Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Twee jongens in de prijzen 23 aug

Twee jongens in de prijzen 23 aug

Mooie 2e prijs in de verliezersronde KNKB jongens partij in Heerenveen voor Harmen en Otte samen met hun maat Menno. Na een 5-5 0-6 verlies in de eerste omloop, volgden 2 omlopen tegen ‘afdelingsparturen’ van Balk en Arum die overtuigend met maar 1 resp. 2 eersten tegen gewonnen werden. De 4e omloop bleven de jongens staan. In de finale van de verliezers ging het een tijd lang gelijk op maar werd uiteindelijk toch verloren met 3-5 4-6. Knap gekaatst in een winderig Heerenveen met af en toe een flinke stortbui.
Rein ging helaas de 3e omloop van de verliezers eraf na winst op Gosse de Haan in 2e omloop. Volgende week toch d.e.l., niet in Damwoude maar wel in Engelum.