Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Gouden Koppeltsje partij 2020

Gouden Koppeltsje partij 2020

Zaterdag 8 augustus werd, onder zeer tropische temperaturen, in vrije formatie de Gouden Koppeltsje Partij gekaatst op het complex van LKC Sonnenborgh. Met in totaal 12 koppeltsjes werd er in een A-, B- en C-klasse gestreden om de titel ‘Het Gouden Koppeltsje’. Het was een mooie en zeer warme kaatsdag. Karel Nijman en Hendrik Jorritsma mochten zich na afloop ‘Het Gouden Koppeltsje’ van de A-klasse noemen. In de B- en C-klasse mochten Alexander Weggelaar en Coba Poelstra (B-klasse) en Giovanni v.d. Burgt en Gretha Wilpstra (C-klasse) zich ‘Het Gouden Koppeltsje‘ noemen. Zij gingen naar huis met cadeaubonnen van Unik Slijterij.

Uitslagen A-klasse:
1e prijs: Karel Nijman en Hendrik Jorritsma
2e prijs: Pieter van Tuinen en Danny de Boer

Uitslagen B-klasse:
1e prijs: Alexander Weggelaar en Coba Poelstra
2e prijs: Jan Hoekstra en Rick Hoekstra

Uitslagen C-klasse:
1e prijs: Giovanni v.d. Burgt en Gretha Wilpstra
2e prijs: Richard Vonk en Anita de Boer