Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » 3e prijs KNKB jongens opstap voor Galil Taeke

3e prijs KNKB jongens opstap voor Galil Taeke

Een mooie derde prijs bij de opstap KNKB jongens in Raerd voor @galilmoufakkir. Gefeliciteerd! ?

Met 2 afdelingsparturen gestart in Raerd met nr 1 en 3 op de lijst. Harmen, Galil en Thomas verloren helaas de eerste omloop met 5-5 van Franeker. Harmen en Galil gingen in de opstap verder. Harmen verloor met zijn maten met 5-5 van het partuur waar Galil en zijn maten een omloop later van wonnen en zo in de halve finale kwamen.

Het partuur met Rein, Otte en Redmer versloeg in de eerste omloop Hommerts – Jutryp, in de 2e omloop alsnog Franeker, en in de 3e omloop was er kans op de winst tegen Berlikum, maar helaas met 5-5 0-6 ging de winst alsnog maar Berlikum.

Het was zeer warm in Raerd, maar LKC heeft weer mooi spel laten zien. #trots op onze talenten, zoals ze met elkaar bezig zijn onder de bezielende leiding van trainer Piet van Tuinen. ??