Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » LKC Familiedag 2020

LKC Familiedag 2020

Vrijdagavond 17 juli werd in vrije formatie de Familiedag gekaatst. Het was i.v.m. het Coronavirus de eerste ledenpartij van LKC. Met maar liefst 20 tweetallen werd er in een A-, B- en C-klasse gestreden om de krans en slagersbonnen (beschikbaar gesteld door Bakker uw Slager). Het was een mooie kaatsavond met een zinderende finale in de B-klasse die uiteindelijk met 5-5, 6-6 in het voordeel van Danny en Anita de Boer werd beslist. In de A- en C- klasse mochten Tammo Bijlsma en Johan Prinsen (A-klasse) en Rienk en Erik de Groot (C-klasse) zich de winnaar noemen.

Uitslagen A-klasse:
1e prijs: Tammo Bijlsma en Johan Prinsen
2e prijs: Bianca v.d. Veen en Julius de Jong

Uitslagen B-klasse winnaarsronde:
1e prijs: Danny de Boer en Anita de Boer
2e prijs: Giovanni v.d. Burgt en Gretha Wilpstra

Uitslag B-klasse verliezersronde:
1e prijs: Jan Hoekstra en Rick Hoekstra

Uitslagen C-klasse:
1e prijs: Rienk de Groot en Erik de Groot
2e prijs: Jan Vriesinga en Franciska Bauer