Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Jeugd LKC niet succesvol afgelopen weekend

Jeugd LKC niet succesvol afgelopen weekend

De jongens kaatsten hun NK in Morra-Lioessens. Rein, Allard en Galil wonnen de 1e omloop eenvoudig van Winsum 2 (5-1 6-0). In de tweede omloop tegen Witmarsum kwamen ze in het begin van de partij op voorsprong, maar met het minder worden van het weer daalde ook het niveau bij de LKC jongens. Op 5-4 6-2 verloren ze de partij.

Nadya Mouffakir kaatste samen met Anna-Dieuwke Dijkstra voor Huizum op het NK voor meisjes. Ze konden het in de 1e omloop niet bolwerken tegen het sterke Workum.

De schooljongens (Harmen Zuidema, Otte Algra en Thomas Wesseling) konden zich helaas niet opnieuw in de prijzen kaatsen. In de eerste omloop werd op 5-5 6-6 verloren van Beetgum, toen de kaats niet te passeren bleek.