Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Familiedag 2019

Familiedag 2019

Zaterdag 15 juni vond de traditionele Familiedag op het mooie, maar natte veld van LKC Sonnenborgh plaats. Met in totaal 6 parturen werd er in een A- en een B-poule gekaatst en de poulewinnaars kaatsten een finale tegen elkaar. De dag begon met veel regen, maar de kaatsers lieten zich hierdoor niet van hun stuk brengen. Gelukkig liet de zon zich later op de dag weer zien. De uiteindelijke finale werd gespeeld tussen het partuur Wim Haije, Theun Hoekstra en Roelof Algra en het partuur Pieter van Tuinen, Akke Brussaard en Gaby de Vos. 

Uitslagen Familiedag: 
1e prijs: Pieter van Tuinen, Gaby de Vos en Akke Brussaard 
2e prijs: Wim Haije, Theun Hoekstra en Roelof Algra