Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitnodiging leden: Bijeenkomst LKC, Sint Thomasschool en Buurtgenoten (8 mei – 19:30 uur)

Uitnodiging leden: Bijeenkomst LKC, Sint Thomasschool en Buurtgenoten (8 mei – 19:30 uur)

Aanleiding: Tijdens de laatste 2 ledenvergaderingen zijn jullie op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen rondom de samenwerking met de sint Thomasschool en Sinne Kinderopvang. Specifiek gaat het hier om de invulling van een gedeelte van het LKC terrein. Werkelijke realisatie van dit plan komt steeds dichter bij.

Volgende stap:Een van de volgende stappen is een bijeenkomst samen met de sint Thomasschool, Sinne Kinderopvang, buurtbewoners en LKC leden om de verschillende ideeen rondom de invullingen te bespreken.
 
Uitnodiging:Graag willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan de bijeenkomst van komende woensdag 8 mei om 19:30 uur in de kantine van LKC. (er wordt rekening gehouden met de voetballiefhebbers voor wat betreft de eindtijd;-).

Hieronder vind je de uitnodiging die richting de buurtgenoten van ons is gegaan en een impressie van een mogelijke invulling.

Vriendelijke groet,

Bestuur LKC