Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » LKC 1 & 2 stranden beide in 3e omloop

LKC 1 & 2 stranden beide in 3e omloop

Bij de seizoensopening zijn beide parturen van LKC helaas niet in de prijzen gevallen.
LKC 1 (Enno Kingma, Pieter Jan Plat en Hans Wassenaar) wonnen de eerste omloop eenvoudig van Dronrijp 2. In de tweede omloop tegen stadgenoot OG Huizum werd het na een 4-0 voorsprong nog spannend, maar werd uiteindelijk wel gewonnen met 5-4 6-4.
In de derde omloop kwam LKC tegen de latere winnaar Minnertsga steeds net te kort, mede omdat de topvorm bij de mannen nog ontbrak. Op 5-3 6-6 miste Enno het perk.

Het tweede partuur van LKC Sonnenborgh (Feiko Broersma, Jouke Bosje en Sjoer de Jong) kaatste in de 1e omloop tegen het degelijke Morra Lioessens. Na een gelijk opgaande wedstrijd, werden de laatste twee eersten snel binnen gehaald (5-4 6-2 winst). De tweede omloop tegen Sexbierum werd op 5-2 6-6 gewonnen.
De derde omloop tegen Bolsward verliep daarna stroef. De tegenstander kaatste bijna foutloos en LKC kon er te weinig tegenoverstellen. Na de zitbal van Thomas van Zuiden op 4-2 6-6 was het over en uit.