Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Bestuurskaatsen 2019

Bestuurskaatsen 2019

Het kaatsseizoen 2019 is paaszondag 21 april door de nieuwe ledenkaatscommissie van LKC Sonnenborgh geopend met het Bestuurskaatsen; een gezamenlijke partij met OG Huizum, KV Foarut Marssum, KV Het Plein en KV Reitsje Him Lekkum. In overleg met de onderlinge verenigingen is dit jaar gekozen om, in tegenstelling tot andere jaren, het Bestuurskaatsen aan het begin van het seizoen te organiseren. Een ieder werd verwelkomd met een paastraktatie in de vorm van een advocaatje met slagroom. De dag werd officieel geopend door voorzitter Karel Nijman die iedereen een warm welkom heette. Voorafgaand aan het kaatsen, konden spelers en overige aanwezigen genieten van een heerlijke lunch. Met maar liefst 20 deelnemers en een heerlijk zonnetje werd gekaatst in een A- en B-klasse. Er werden tussentijds prijsjes uitgereikt voor de eerste boppeslag en zitbal per omloop. In totaal werden er 3 omlopen gekaatst en werd gestreden om de eerste krans van het nieuwe kaatsseizoen. Na afloop werd met een hapje en een drankje nagepraat over deze mooie opening van het nieuwe kaatsseizoen.

De uitslagen in de A- klasse:
1e prijs: Daniël Iseger en Siard Homminga 
2e prijs: Pieter van Tuinen, Eelke van der Meulen en Marcel Koopstra

De uitslagen in de B-klasse:
1e prijs: Uco Bauer, Coba Poelstra en Gaby de Vos
2e prijs: Richard Vonk, Peter Ronner en Rennie Koopstra