Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Kampioen LKC-biljartclub seizoen 2018/2019 is bekend

Kampioen LKC-biljartclub seizoen 2018/2019 is bekend

Aan alles komt een eind ook het 18e seizoen van biljartvereniging LKC (Leeuwarder Klos Club).

Na een geweldige start was Eelke de trotse koploper met kerst en de te kloppen man voor het tweede deel van de competitie, op de voet gevolgd door Marco en Tjeerd. Maar bij Biljartvereniging LKC wie kaatst kan de bal verwachten en wie biljart een klos. Tweede helft van het seizoen was er dan ook een vol verrassende wendingen; Rienk kwam los net als Tette en ook Henkie en Gerard wisten de ballen op eens goed te vinden. De spanning was om te snijden en voelbaar op heel Sonnenborgh. Toen het biljartstof weer was neergedaald kwam de volgende eindstand op het bord:

1. Marco Trippenzee
2. Tjeerd Kooistra
3. Tette Hooghiemster