Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Nieuwe kaatskar voor de jeugd

Nieuwe kaatskar voor de jeugd

Aangeboden door Bike Totaal Mient de Vries

Afgelopen zaterdag heeft voorzitter Karel de nieuwe materialen kaatskar in ontvangst genomen bij Bike Totaal Mient de Vries. Zo kunnen de materialen voor de kaatstrainingen in deze prachtige kar opgeborgen worden.

LKC Sonnenborgh dankt eigenaar Mient de Vries voor het sponsoren van onze vereniging.

Sinds 1980 heeft Bike Totaal Mient de Vries een mooie fietsenwinkel in Leeuwarden. Pake, Lammert de Vries was al voor 1900 bezig met fietsen. Ook de vader van Mient is meer dan 40 jaar in de fietsenbranche actief geweest. Met recht kan er gesproken worden van een rijke familiaire fietshistorie en een bijbehorende schat aan ervaring. Mient is in de wijk Nijlân begonnen en runt nu, samen met zijn vrouw Hilda, al weer sinds 1993 een prachtige winkel in het winkelcentrum van Camminghaburen. Sinds 2017 is er weer een nieuwe generatie bijgevoegd aan ons bedrijf, te samen met een uitbreiding van de winkel naar 3 vestigingen staan wij nu ook voor u klaar ook in het centrum van Leeuwarden en in sint Jacobiparochie.

Van fietsen voor woon-werk-verkeer, sportieve hybrides, ATB’s tot en met racefietsen treft u aan in de schitterende showroom. Omdat er veel jeugd in deze ‘jonge’ wijk woont zijn de kinderfietsen ook rijkelijk vertegenwoordigt. Veel, heel veel accessoires en onderdelen kunt u bewonderen en kopen. Van fiets(regen)kleding t/m binnenkabel en van schaatsen t/m vuurwerk, om maar wat te noemen.

Natuurlijk krijgt u bij aankoop een gratis deskundig advies en als u het wenst kunt u alle reparaties in de uitstekend geoutilleerde werkplaats laten uitvoeren. Al jaren is Bike Totaal Mient de Vries een BOVAG erkend leerbedrijf, waar, naast  gediplomeerd fietstechnicus, ook altijd ruimte is voor leerling fietstechnicus die hun praktijkervaring bij ons op doen.

https://www.mientdevries.nl/