Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Oldehove partij 2018

Oldehove partij 2018

We kunnen terugkijken op een geslaagde Oldehove partij 2018. Een goed bezochte laatste partij van het jaar, waarbij het weer mee zat. Ondanks dat het niveau niet in elke partij even hoog was, werd er vel gestreden om de laatste prijzen van het seizoen en waren er vele mooie acties te bewonderen.

Bij de heren waren de kransen uiteindelijk voor Jelle Attema, Taeke Triemstra en Haije Jan Nicolay. Jelle Attema werd bovendien uitgeroepen tot koning van de Oldehove.
De tweede prijs was voor Menno van Zwieten, Gabe Jan van Popta en Thomas van Zuiden. Voor van Popta de eerste keer dat hij in de prijzen viel op een hoofdklasse partij.
Arnold Zijlstra, Pier Piersma en Erwin Zijlstra behaalden de 3e prijs.

Bij de dames werd won Manon Scheepstra naast het jaarklassement ook de Oldehovepartij. Dat deed ze samen met Anne Monfils en Wiljo Sybrandy. Bovendien werd Scheepstra koningin van de dag. Wiljo sloot op een prachtige wijze haar loopbaan af met een overwinning op de Oldehovepartij. In de finale werden Sietske Okkema, Marte Altenburg en Louise Krol verslagen.
De derde prijs was voor Ilse Tuinenga, Anouk Tolsma en Melissa Hiemstra.