Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Oldehove – de strijd om de jaarklassementen

Oldehove – de strijd om de jaarklassementen

Wie worden de winnaars van 2018?

De strijd tussen de topkaatsers Tjisse Steenstra en Taeke Triemstra om de eerste plaats in het jaarklassement wordt zaterdag beslist op de Oldehovepartij in Leeuwarden. Tot op de laatste partij van dit kaatsseizoen blijft het spannend wie zich de beste kaatser van 2018 mag noemen.

Beide kaatsers zijn maten op de vrije formatie partijen. Samen met Gert-Anne van der Bos waren zij dit jaar bijna onoverwinnelijk. De parturen op de Oldehovepartij worden echter door het lot bepaald, Steenstra en Triemstra zijn zaterdag elkaars tegenstanders. Mogelijk treffen ze elkaar in de tweede omloop. In een ongetwijfeld felle partij zal de strijd om het jaarklassement dan definitief beslist worden.

Steenstra en Triemstra staan met precies hetzelfde aantal punten (55) samen aan de top van het jaarklassement, ze zegevierden beide 14 keer. Wie weet volgt voor een van beide heren a.s. zaterdag nog een 15e zege!

Bij de dames kan Nynke Sybrandy nog op gelijke hoogte komen met Manon Scheepstra. Nynke moet dan winnen, om te beginnen van Manon. Ze treffen elkaar in de eerste omloop.

De Oldehovepartij begint om 11 uur op kaatsveld Sonnenborgh, graag tot dan!