Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Jonge kaatsters ontmoeten hun helden tijdens de Rengersdag

Jonge kaatsters ontmoeten hun helden tijdens de Rengersdag

Jonge kaatsters ontmoeten hun helden tijdens de Rengersdag!

Op Sonnenborgh en bij onze club, die al sinds 1902 bestaat, hebben al meer dan honderd jaar de grootste kaatstoppers gespeeld. De grootste kaatsers hebben hier prijzen gewonnen, maar ook zinderende partijen verloren. Er is hier roem verdiend en er zijn verhalen ontstaan.

Om de verhalen in stand te houden hebben wij de jongste kaatsers binnen de gelederen van de kaatsbond uitgenodigd om hun kaatshelden te ontmoeten en aan te raken. De jongste toppers  kunnen handtekeningen van hun helden verzamelen. Mogelijk word hier de basis gelegd voor een nieuw verhaal. Want de talenten van nu staan hier straks op het veld staat om handtekeningen uit te mogen delen!