Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » LKC wint IFK Peloten te Easterlittens

LKC wint IFK Peloten te Easterlittens

Na 4e finale op rij de overwinning voor LKC

Het 20e IFK peloten in Easterlittens is gewonnen door LKC Sonnenborgh. Na drie tweede plaatsen op een rij werd in 2018 eindelijk de overwinning behaald!
Nadat Bolsward en Beetgum al waren verslagen kwam LKC in de halve finale Easterlittens tegen, de winnaar van de afgelopen twee jaar. Met sterk spel werd Easterlittens geen kans gegeven en werd met 8-5 gewonnen.

In de finale was Franeker de tegenstander. Tot 4-4 ging de eindstrijd gelijk op, daarna stoomde Leeuwarden door naar een 9-4 voorsprong. Uiteindelijk werd de overwinning op 9-6 40-40 binnen gehaald. Enno, Hans, Feiko, Pieter Jan, Jouke en Karel gefeliciteerd!