Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » LKC 3e op ‘Bondspartij’

LKC 3e op ‘Bondspartij’

Op Pinkstermaandag in Franeker Enno Kingma (weer terug van een buitenlandse stage en voor het eerst weer actief op de Friese kaatsvelden), Pieter Jan Plat en Hans Wassenaar hebben op Pinkstermaandag namens LKC een 3e prijs behaald.

Na een gemakkelijke overwinningen tegen Hijum-Finkum en Dronrijp volgde een zware omloop tegen Tzummarum. Na een forse achterstand werd uiteindelijk op 5-5 6-6 toch nog gewonnen en ging Leeuwarden met een staand nummer naar de halve finale. In de halve finale waren er wisselende kansen, maar wist Beetgum het LKC partuur nipt te verslaan (5-5 6-2), zodat er niet meer overbleef dan een derde prijs voor de mannen.

Bekijk hier het verslag van de KNKB.