Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Ook de dames van LKC pakken een 2e prijs

Ook de dames van LKC pakken een 2e prijs

Annelien Broersma, Wiljo Sybrandy en Bianca van der Veen – De eerste wedstrijd voor de dames hoofdklasse werd zaterdag 5 mei gespeeld in Franeker, een afdelingspartij. Namens LKC Sonnenborgh traden aan: Annelien Broersma, Wiljo Sybrandy en Bianca van der Veen.

Na een stroeve start in de eerste omloop tegen Ee (5-4 6-4) hadden de dames een staand nummer, zodat ze al in de 3e omloop zaten. Daarin werd Groningen verslagen met 5-2 6-6, waarmee de halve finale werd bereikt. Die partij tegen Mantgum bleek een gemakkelijke partij (5-1 6-2) gewonnen.

In de finale waren de dames echter kansloos tegen de stadgenoten van OG Huizum. Uiteindelijk toch een mooie start van het kaatsseizoen met een 2e prijs voor de LKC dames!
A.s. donderdag op Hemelvaartsdag kaatsen ze de volgende afdelingswedstrijd in Dronrijp.