Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » LKC pakt 2e prijs bij seizoensopening

LKC pakt 2e prijs bij seizoensopening

Feiko Broersma, Jouke Bosje en Hans Wassenaar – De eerste wedstrijd van de heren hoofdklasse in Weidum op zondag 29 april, een afdelingspartij heeft voor LKC een 2e prijs opgeleverd.

Feiko Broersma, Hillebrand Visser en Hans Wassenaar wisten in de eerste omloop Dronrijp met 5-4 6-6 te verslaan. Helaas moest Hillebrand na deze omloop de strijd staken, hij viel uit met een rugblessure. Tijdens de eerste omloop was Jouke Bosje al gebeld als vervanger.

In de tweede omloop moest tegen Minnertsga moest een 4-0 achterstand goedgemaakt worden. Dat lukte wonderbaarlijk goed, zodat de partij met 5-4 6-4 werd gewonnen. De omloop daarna tegen Heerenveen was een gemakkelijke partij (5-1 6-6 winst), waarna een staand nummer volgde.

De halve finale tegen Easterein was ook een snelle partij (5-1 6-4), waarna de finale tegen Sint Jacobiparochie wachtte. Ondanks een 2-0 en 4-2 voorsprong lukt het niet om de winst over de streep te trekken. Op 5-4 6-4 kwam er een ongelukkig einde aan de partij, toen Hans Wassenaar probeerde te keren voor de kaats, maar de bal tegen het kaatsblokje kwam en de kaats voorbij was.

Al met al toch een mooie 2e prijs voor de LKC mannen en een goede start van het kaatsseizoen!

Bekijk hier het verslag op de KNKB site.