Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Karel Nijman nieuwe voorzitter LKC Sonnenborgh

Karel Nijman nieuwe voorzitter LKC Sonnenborgh

 

Gisteravond was er weer de jaarlijkse najaarsvergadering. Robert Roosjen kon in zijn laatste goed bezochte vergadering als voorzitter de leden welkom heten. Uit het voorlopig financieel verslag van de penningmeester blijkt dat LKC dit jaar financieel een goed jaar gaat draaien. Dit mede door de verhuur van de kantine aan de Thomas School en door van een aantal instanties verkregen subsidies. Verder deed Henk Haar verslag van het jeugdkaatsen van afgelopen jaar. Hij deelde mede dat ze een goed jaar hebben gehad met de jeugd, maar door het vertrek van jeugdvoorzitter Andre Roosjen zij op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter en verdere aanvulling van het jeugdbestuur. Afscheid werd er genomen van de bestuursleden Robert Roosjen, Theun Hoekstra, Erik Seerden en Johan van Veen. Voor hun verdiensten voor LKC werd Theun Hoekstra benoemd tot erelid en Robert Roosjen tot lid van verdienste. Tot nieuwe voorzitter werd Karel Nijman benoemd. Naast Karel Nijman werden gekozen tot nieuwe bestuursleden Siard Homminga en Martin Frankena.

Volledig verslag van de vergadering volgt later via de secretaris.

Karel Nijman voorzitter LKC

 Erelid Theun Hoekstra.

Lid van verdienste Robert Roosjen.

 Vrijwilliger van het jaar 2017 Rienk de Groot.