Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Nieuwe bestuursleden en benoemingen

Nieuwe bestuursleden en benoemingen

Op de algemene ledenvergadering werd er afscheid genomen van de penningmeester Arnold Terpstra en werd als opvolger van hem Pieter van Tuinen benoemd. Ook de secretaris Peter Vos nam afscheid en hij wordt opgevolgd door Hans Draisma.

Voor zijn vele werkzaamheden voor LKC werd Peter Vos benoemd tot erelid. De zichtbaar aangedane Peter nam de bos bloemen en de bij de titel behorende speldje vol trots in ontvangst. Tot vrijwilliger van het jaar werd Marcel Arts benoemd.

pvos2 Ere lid Peter Vos.

20141219_235856Vrijwilliger van het jaar Marcel Arts.

 

Het gehele verslag van de najaarsvergadering vindt u onder documenten & downloads.