Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Jeugd » Geslaagde kaatsclinic bij LKC.

Geslaagde kaatsclinic bij LKC.

Donderdagavond 17 september was alweer de laatste jeugdtraining van het kaatsseizoen 2015, traditioneel wordt deze training gegeven door de hoofdklasse parturen die gedurende het seizoen trainen op het veld van LKC. Dit jaar werd de clinic dan ook verzorgd door de teams van Puur Passie, met niet de minste kaatsers. Zo waren de winnaars van zowel de heren als de dames PC aanwezig en ook nog het winnende partuur van de Rengersdag, een kaatsklassieker de georganiseerd wordt door LKC. Onder de bezielende leiding van trainer Peter Tolsma was een parcours uitgezet met 6 oefeningen. De oefeningen waren gericht op de conditie, het opslag en het uitslaan. Nadat alle 35 aanwezige kaats(t)ers het volledige parcours hadden afgelegd was er nog tijd om met de dames en heren hoofdklassers op de foto te gaan. Na afloop van deze zeer geslaagde avond kregen alle kinderen nog een ijsje aangeboden door de jeugdcommissie van LKC. Hierdoor kon een ieder met een toptraining in de benen en een ijsje in de hand richting huis om nog even lekker te douchen en na te genieten van de training.

Kinderen, trainers van LKC en van Puur Passie bedankt voor het afgelopen seizoen en hopelijk zien we elkaar nog op de slotdag van LKC op 26 september aanstaande.

Namens de jeugdcommissie,

André Roosjen, voorzitter.