Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Nieuwe Kledingsponsor(s) LKC

Nieuwe Kledingsponsor(s) LKC

 

We zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat LKC een nieuwe kledingsponsor heeft. Onze afdeling kaatst de komende tijd in kleding gesponsord door de Firma’s Vriemee drainageproducten  en Nijman vastgoedbeheer.

 

Over Vriemee drainageproducten:

Vriemee staat al sinds 1994 actief in de drainage wereld. Het succes van Vriemee komt voort uit een brede ervaring, goede levertijden en kwaliteitsproducten.
Onze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Het kunststofafval dat bij het spuitgieten vrijkomt wordt vermalen en kan weer opnieuw gebruikt worden. Vriemee zorgt er op deze manier voor dat er zo min mogelijk afval ontstaat.
Naast het produceren van kunststof drainage producten kan Vriemee ook adviseren en zelfs uw drainage opdracht uitvoeren. Zo hebben wij ervaring met tuin drainage, paardrijbakken en landbouw drainage.

www.vriemee.nl

 

Over Nijman vastgoed beheer:

Nijman Vastgoedbeheer is een zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd op het gebied van exploitatie van gebouwen. Met uitgebreide kennis, ervaring en middelen in het beheren en onderhouden van vastgoed, is Nijman Vastgoedbeheer in staat om inhoud te geven aan uw behoeftevraag Hoe staat mijn huis er voor?

Gedreven en bevlogen zet Nijman Vastgoedbeheer zich in voor haar opdrachtgever om te komen tot het beste resultaat. In goed overleg levert Nijman Vastgoedbeheer graag een op maat gemaakt advies omtrent uw situatie.

www.nijmanvastgoedbeheer.nl

 


 

Beide bedrijven zijn altijd nauw verbonden met het kaatsen en  sport in het algemeen. Wij als LKC zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking.

Johannes en Karel, Bedankt!