Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten

Jeugdpagina

Contactinformatie

Jeugdbestuurnaamcontact
VoorzitterAndre Roosjen058-2161648
Administratie en communicatieSygrid van Zet06-13748441
LidHenk Haar0636542614
LidMarco Tadema06-30367619

Begeleiding jeugdactiviteiten

Jeugdbestuur.

 

Trainingstijden

Iedere donderdagavond wordt er getraind onder de inspirerende leiding van Karel Nijman en assistentie van Janine Reekers.

– De training begint voor iedereen om half 7;
– Na de training kaatst iedereen nog een competitie kaatspartij in zijn of haar eigen categorie;
– Aan het einde van het seizoen zijn er verschillende prijzen en een krans voor iedere categorie.

De categorie indeling is op basis van leeftijd en is als volgt:

  • Welp jongen / meisje → Je bent op 1 januari 6 jaar en nog geen 10 jaar;
  • Pupil jongen / meisje → Je bent op 1 januari 10 jaar en nog geen 12 jaar;
  • Schooljongen / -meisje → Je bent op 1 januari 12 jaar en nog geen 14 jaar;
  • Jongen / -meisje → Je bent op 1 januari 14 jaar en nog geen 17 jaar.

 

Opgave ledenpartijen jeugd

Door de trainers en de aanwezige jeugdcommissieleden wordt voorafgaand aan de ledenwedstrijden geïnformeerd naar deelname aan de ledenpartijen. Daarnaast wordt je iedere keer voor een ledenpartij per mail benaderd.

Opgave federatie

Nieuw digitaal aanmelden.

Opgave voor de wedstrijden van de Federatie Mid Fryslan gaat vanaf dit jaar digitaal.

Digitaal aanmelden gaat in principe op de zelfde manier als bij de KNKB wedstrijden en aanmelden kan al ver voor de sluitingsdatum. Het verschil is dat je bij aanmelding op het eerste scherm voor federatie kiest ipv KNKB

Hier onder staat in het kort hoe het werkt.

1.       Ga naar de website van de KNKB of volg deze link   http://www.knkb.nl

Aanmelden voor de federatie wedstijden is identiek aan het opgeven voor een KNKB wedstrijd. Met uitzondering van stap 4. Hier kies je voor de wedstrijdagenda’s van de KNKB of van de Federaties.

2. Ga vervolgens naar de wedstrijdzaken

3. Klik hierop en selecteer de wedstrijdagenda. Dit is de bovenste optie. Klik vervolgens op deze knop en er opent zich een nieuwe pagina

4. Selecteer bij wedstrijd type je hebt de keuze uit KNKB of Federatie.  Voor opgaven Federatie selecteer je Mid Fryslan.

Bij de welpen, pupillen en schooljeugd is er geen duidelijk onderscheid jongen/meisje te zien. Dit is een fout in het systeem die dit jaar niet aangepast kan worden.

We spreken af dat voor de jongens de bovenste lijst gebruiken en meisjes de onderste.  Geheugensteun is de volgorde jongens / meisjes. Klik op de juiste wedstrijd

5. Er opent zich weer een nieuw scherm. In dit scherm kan jij je aanmelden voor de desbetreffende wedstrijd. (controleer de gegeven zodat je je voor de juiste wedstrijd opgeeft) Gebruik blauwe knop Aanmelden. Het is een drie stappen procedure. Er staat aangegeven tot wanneer je kan aanmelden. Is er geen knop aanmelden meer of is hij grijs dan ben je blijkbaar te laat! Neem dan direct contact op met je vereniging! Je kan ook kijken wie zich al aangemeld heeft door op de knop Aanmeldlijst te klikken.

6. Als je op de knop Aanmelden drukt kom je in een volgend scherm. Hier kan je je daadwerkelijk aanmelden. Dit gaat met je bondsnummer en je geboortedatum. Als het goed is heb je een kaatspas met het nummer gekregen. Als je het bondsnummer niet weet kan je dit opvragen bij je eigen kaatsvereniging. Na het invullen klik je op Volgende

7.  Als het goed is gegaan kom je in het scherm waar je de aanmelding moet bevestigen. Je kan een emailadres invoeren. Op dit mailadres krijg je dan een bevestigingsmail van je aanmelding. Je kan het ook controleren door op de aanmeldlijst te klikken.

8. Aanmelden kan ook in andere federaties of hogere categorie. Let dus goed op waar je op klikt. Als je in een andere (lagere) categorie opgeeft krijg je foutmeldingen. Ook als de combinatie bondsnummer en geboortedatum niet goed is krijg je dergelijke meldingen en kan je je niet opgeven.

Controleer de gegevens en probeer het opnieuw. Lukt het nog niet neem dan contact op met je vereniging.

Digitaal aanmelden kan al ver voor de sluitingsdatum. Je kan dus al heel vroeg in het seizoen voor meerdere wedstrijden opgeven. Zorg er voor dat je je tijdig opgeeft. Het systeem hanteert strikte tijden. Ben je wel te laat neem dan direct contact op met je vereniging!

Wil je eerst wat meer lezen over het federatiekaatsen? Klik dan hier