Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Bestuurskaatsen op 10 oktober 2015.

Bestuurskaatsen op 10 oktober 2015.

Zaterdag 10 oktober organiseerde OG Huizum het Bestuurskaatsen voor de Leeuwarder kaatsverenigingen en Reitsje Him uit Lekkum. Deze altijd gezellige en sportieve wedstrijd werd geleid door Harm Mink. Aan het einde van de dag werden uiteraard de prijzen verdeeld. 5e werd Rixt Santema. Zij had evenveel eersten als de nummer 4 Dennis Annee, maar een eerst meer tegen. Als 3e eindigde Rennie Koopstra met 19 punten, die zij vooral bijelkaar sprokkelde met degelijke opslagen. Als 2e ging Theun Hoekstra als een tevreden man naar huis. Hij had evenveel punten als winnaar Marcel Koopstra maar meer eersten tegen.  De deelnemers, die buiten de prijzen vielen, kunnen weer een heel jaar trainen tot de volgende Bestuurspartij. Ik zie er al weer naar uit.   Groeten Uco

IMG_27201e prijs Marcel Koopstra

IMG_27182e prijs Theun Hoekstra

IMG_27163e prijs Rennie Koopstra

IMG_27124e prijs Dennis Annee

IMG_27105e prijs Rixt Santema