Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Patrick Scheepstra koning op prachtige Rengersdag.

Patrick Scheepstra koning op prachtige Rengersdag.

Bauke Triemstra, Dylan Drent en Patrick Scheepstra hebben de ‪Rengersdag‬ gewonnen. In een prachtige finale verslaan ze het trio Gert-Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Daniël Iseger op 5-5 6-2 . Het was een spectaculair verloop van de slotpartij op Sonnenborgh. Het trio Bauke Triemstra nam een voorsprong van 5-2. Met fantastisch opslag werk bracht Gert-Anne van der Bos zijn partuur weer in de strijd. Met zitballen op 5-2 6-6 en 5-3 6-6.
Op 5-5 6-2 werd de bal nipt buiten geslagen. Bauke Triemstra kwam in de finale door winst op Hendrik Tolsma c.s. (1e omloop) en een geweldige overwinning op het partuur Tjisse Steenstra, Herman Sprik en Marten Feenstra (2e omloop).

Mede door de vrijwilligers is het een prachtige dag geworden.

 

DSC_86702e prijs winaars.

P1020633

Patrick Scheepstra werd terecht gekozen tot koning van de partij.