Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag Pearkekeatsen 12 juni 2015

Uitslag Pearkekeatsen 12 juni 2015

Onder fantastische weersomstandigheden kon er vrijdagavond gekaatst worden. Enkele zaken die deze avond opvielen was dat er de meesten echte pearkes zijn of in ieder geval familie van elkaar. Ook werden er weer enkele nieuwe talenten ontdekt waarbij de spelvreugde er van af spatte. In de A-klasse moesten Gaby en Pieter hun titel verdedigen, wat zij met verve deden door al hun wedstrijden te winnen. In de B-klasse was het ongemeen spannend omdat iedereen 1 partij had gewonnen. Na veel rekenwerk kon Andre Roosjen de prijswinnaars bekend maken. Na de prijs uitreiking was  er nog een zeer gezellige nazit in de kantine.

A-klasse:

1e prijs: Gaby Vos en Pieter van Tuinen

2e prijs: Jitske Andringa en Wijtze v.d. Woude

3e prijs: Gretha v.d. Meulen en Eelke v.d. Meulen

B- Klasse:

1e prijs: Iris Bakker en Henk Hofstra

2e prijs: Joke de Graaf en Roel Algra

3e prijs: Marjan v.d. Heide en Jan Hoekstra

Prijzen aangeboden door slagerij Sjouke de Graaf.

Gaby en PieterWinnaars A-klasse Gaby en Pieter

henk en irisWinnaars B-klasse Iris en Henk.