Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » POIESZ Jeugdsponsoractie 2015 LKC doet ook weer mee!

POIESZ Jeugdsponsoractie 2015 LKC doet ook weer mee!

Steun LKC Sonnenborgh supersnel door middel van de jeugdsponsoractie van de POIESZ.

Doe boodschappen bij de POIESZ aan de Pieter Sipmawei 9 in Leeuwarden en doe de muntjes in de koker van LKC Sonnenborgh. Daarmee steunt u de jeugdafdeling van de club! En omdat de Jeugd Sponsor Actie dit jaar haar 10e editie viert, zijn er extra veel Jeugd Sponsor aanbiedingen én winacties waar u als klant superleuke prijzen mee kunt winnen.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van LKC, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van LKC is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Pieter Sipmawei 9 te Leeuwarden.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 2 februari t/m 29 maart 2015 bij Poiesz supermarkten.

Tags: