Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag kerstklaverjassen.

Uitslag kerstklaverjassen.

20 vrijdag 20 december 2014 was er weer het jaarlijkse kerstklaverjassen. Om kerstklokslag 20.00 uur kon er begonnen worden met de eerste ronde. Na de eerste spannende ronde en het zingen van kerstliedjes kon er begonnen worden aan de tweede ronde.  Omdat na de tweede ronde het nog niet duidelijk was er ging winnen, en iedereen kerstkampioen wil worden werd het kerstverhaal ditmaal overgeslagen en werd er weer snel begonnen met de laatste ronde. Na het drinken van de kerstborrel en het luiden van de kerstklok kon Gerard Roosjen bekend maken dat de glorieuze winnaar van een rollade van enkele kilo`s is geworden Theun Hoekstra met als tweede Rienk de Groot en derde Joop Greuter.

 

20141219_235524

V.l.n.r: Rienk de Groot, Theun Hoekstra en Joop Greuter.