Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag Familiedag van 23 augustus 2014.

Uitslag Familiedag van 23 augustus 2014.

Ook dit jaar konden de meer als 250 LKC leden en hun familie weer kaatsen op ons schitterende kaatsveld. De ledenkaatscommissie had er weer alles aan gedaan om het een prachtige dag van de maken. Mooie prijzen en na afloop bbq. Jammer is het als je de lijst s`morgens bekijkt en maar 19 deelnemers ziet bij de de dames en heren en bij de jeugd 12 deelnemers.  Maar ondanks de geringe opkomst werd er geweldig spannend en goed gekaatst. Deze partij vernoemd naar ons oud secretaris en topkaatser Frans Helfrich werd s`middags nog verblijdt met een bezoek van de familie Helfrich. Iets wat altijd zeer op prijs wordt gesteld. Zoals het op een familiedag hoort werd de A-klasse gewonnen door de familie Bruinsma. In de B-klasse wonnen de”stiefbroers” Baarsma en Arts. Bij de jeugd werd individueel gekaatst en wat daar opviel dat in alle klassen er gewonnen werd door een meisje.

De volledige uitslag is als volgt:

A-Klasse:

20140823_162727

1e prijs: M. Bruinsma, J. Bruinsma, S. Bruinsma

2e prijs: T. Bijlsma, G. Roosjen

B-Klasse

20140823_162238

1e prijs: M. Arts, R, Baarsma

2e prijs: D. Reekers, J. Reekers.

Jeugduitslag:

20140823_161854

Kabouters:

1e prijs: Manon

2e prijs: Kim

3e prijs: Bente

Welpen:

1e prijs: Caitlin

2e prijs: Otte

3e prijs: Julian

4e prijs: Bente

5e prijs: Femma

6e prijs: Jasper

Pupillen:

1e prijs: Roos

2e prijs: Sander

3e prijs: Niek

4e prijs: Timo

5e prijs: Jurn

6e prijs: Jelle