Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » 1026 euro voor de kas dankzij C1000 Vonk

1026 euro voor de kas dankzij C1000 Vonk

Afgelopen zaterdag vond bij C1000 Vonk in de Eksterstraat de uitreiking plaats van de ’Spek de kas van je club-actie’.

Hierbij werden cheques uitgereikt aan de vertegenwoordigers van 8 verenigingen die hebben meegedaan met deze lokale actie. Klanten kregen bij €10, – besteding een code die kon worden gedoneerd aan een vereniging naar keuze. In totaal werd door C1000 Vonk een bedrag van €5000, – verdeeld en hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de club.

Hoewel ook de kleinere verenigingen met leuke bedragen naar huis mochten, was het voetbalclub L.A.C. Frisia die de hoogste cheque met een bedrag van € 1345,42 in ontvangst nemen. Marcel Frankena en Anko Veenboer, de vertegenwoordigers van Frisia, zijn erg blij met het bedrag dat zal worden geïnvesteerd in materiaal voor het jeugdvoetbal.

Eigenaar Simon Vonk van de C1000 in de Eksterstraat, in de zomer nog uitgeroepen tot beste C1000 van Friesland, laat weten lokaal betrokken te zijn en is erg blij de verenigingen in zijn marktgebied met sponsoring en deze actie te kunnen ondersteunen.

spek de kas van je club

spek de kas van je club

Op de foto Simon Vonk met de bestuursleden van de verenigingen en hun zojuist ontvangen cheques.

One Comment

  1. I’d should look by the side of with you here. Which isn’t one fixation I repeatedly do! I have rendition a submit that may achieve those think. Additionally, gratitude for allowing me to remark!

Comments are closed.