Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Sponsor ook een M2

Sponsor ook een M2

Beste leden LKC Sonnenborgh,

Je hebt het vast al gehoord; zaterdag 14 September wil LKC het 100-jarig jubileum van kaats-klassieker “De Oldehovedag”, plaats laten vinden op een echt grasveld aan de voet van de Oldehove. Jij bent bij deze unieke slotpartij van de heren hoofdklasse, van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De wedstrijd start om 11:00 uur.

De financiering is bijna rond. Het laatste gaatje in de begroting willen wij dichten met behulp van crowdfunding. De toegang tot het evenement is al gratis en op deze manier kunnen fans van het kaatsen toch hun bijdrage leveren aan dit unieke evenement. Word jij ook sponsor van 1 m² kaatsveld…of meer?

Je kunt al vanaf € 5,- instappen en vanaf € 15,- kun jij jezelf sponsor noemen van 1 m² van het kaatsveld. Het is heel eenvoudig; via www.sportdelen.nl/initiatief/100-jaar-oldehovedag  kun je direct je keus maken uit de verschillende sponsorpakketten. Wil je ook de speciaal voor die dag ontworpen keycord ontvangen? Dan moet je via bovenstaande link even een account aanmaken en jouw  sponsorpakket kiezen. Met de bevestigingsmail die je vervolgens krijgt, kun je jouw keycord tijdens de Oldehovedag ophalen.

Doe jij mee….. ?  Tot 14 september!

 

Met vriendelijke groet,

Namens LKC Sonnenborgh

Robert Roosjen, voorzitter

 

 

Facebook: www.facebook.com/lkcsonnenborgh

Twitter: www.twitter.com/lkcsonnenborgh