Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag Slagerij Sjouke de Graaf Partij van 1 juni 2013.

Uitslag Slagerij Sjouke de Graaf Partij van 1 juni 2013.

Onder voor de kaatsers prima weersomstandigheden werd er om 13.00 uur gestart door 12 kaatsers. Natuurlijk veel te weinig maar de onderlinge sfeer is erg goed en dat is ook erg belangrijk. Helaas moest er in de A-klasse na 1 omloop al gestopt worden omdat Rene Blom uitviel. In de B-klasse werd er erg spannend gekaatst en na 2 omlopen had iedereen 1 keer gewonnen en 1 keer verloren, zodat de laatste partij de uiteindelijke winnaar moest opleveren. Na enig reken werk konden de volgende winnaars bekend gemaakt worden:

A-klasse:

1e prijs: Jacky Bakker

2e prijs: Tammo Bijlsma

B-Klasse:

1e prijs: Jan Hoekstra en Tette Hooghiemster

2e prijs:  Tjeerd Kooistra en Henk Hofstra

 

Winnaar A- Klasse Jacky Bakker

Winnaar a-klasse 1 juni