Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag Frans Helfrich familiedag partij van 30 juni 2012. (update) foto’s online

Uitslag Frans Helfrich familiedag partij van 30 juni 2012. (update) foto’s online

Om 10.00 kon er onder prachtige weersomstandigheden begonnen worden met de jaarlijkse familiedag die vernoemd is naar de oud top kaatser Frans Helfrich. Zowel bij de dames en heren als bij de jeugd werd er in drie klassen gekaatst, zodat iedereen op zijn eigen niveau kon kaatsen.  (bekijk hier de foto’s)

Zonder iemand te kort te willen doen moet er toch even iemand genoemd worden en dat is Theo Borowitz. Was Frans Helfrich een topper is zijn tijd Theo de topper is dat bij de ledenwedstrijden. Alle ledenwedstrijden heeft hij tot op heden gewonnen. Na wat speurwerk blijkt nu dat Borowitz in het Nederlands Brandsma betekent, dus is hij waarschijnlijk familie van Johannes Brandsma.

Mooi is ook dat de kaatsgenen van Theo zijn overgegaan naar zijn zoons want ook zij wonnen op de familiedag de eerste prijs. Verder zie je op de familiedag mensen die nog nooit hebben gekaatst of lange tijd niet hebben gekaatst en dat hoort ook zo op een familiedag, waar meedoen belangrijker is dan winnen. Dit laatste is als je ziet hoe fanatiek en bij jeugd en ouderen werd gekaatst niet helemaal waar.

Al met al was het een prachtige dag met na afloop een heerlijke BBQ aangeboden door L.K.C.  i.v.m. het 110 jarig bestaan van de club.

De volgende prijswinnaars gingen met De Bakker uw Slager waardebonnen naar huis:

A-klasse:

1e prijs: J. Hoekstra en A. Terpstra

2e prijs: J. Wilpstra en T. Bijlsma

B-klasse:

1e prijs: W. Haye, T. Borowitz en A. Dijkstra

2e prijs: A. Mosselman en R. Hoekstra

C- Klasse:

1e prijs: M Tadema, J. Borowitz en A. Stornebrink

2e prijs: R. Kuilman, J.B. Hoekstra en H. de Groot.

Jeugd pupillen:

1e prijs: Jarno en Remy

2e prijs: Dennis en Kayleigh

Jeugd welpen:

1e prijs: Tomo en Romy

2e prijs: Tristen en Robin

3e prijs: Sander en Rixt

4e prijs: Jarmo en Roos

Jeugd kabouters:

1e priis: Otte

2e prijs: Joep

3e prijs: Levi

4e prijs: Caithlin

5e prijs: Ties