Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag welpenmeisjes op 6 mei 2012.

Uitslag welpenmeisjes op 6 mei 2012.

Onder koude omstandigheden werd er vandaag op het prachtige terrein van LKC Sonnenborgh de eerste wedstrijd voor de welpenmeisjes gekaatst. Duidelijk was te zien dat de meisjes nog moesten wennen en dat de opslag over heerst.
In een prachtige en spannende finale werd de wedstrijd gewonnen door Fiera de Vries Sexbierum en Jildou de Groot uit Menaam op de de stand 5-5 en 6-4. Tegenstanders waren Corrie Kroondijk, Easterein en Femke Terpstra uit Wommels.
Derde prijs was er voor Dian Dijkstra uit Jirsum en Machtelt Veldman uit Easterein.
In de verliezersronde was het partuur van Anouk Smink, Makkum en Marlies Bonnema uit Winsum veel te sterk voor Roelie Kroondijk, Easterein en Nienke de Haan uit St. Annaparochie en zij wonnen dan ook afgetekend met 5-0-6-6.