Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Kampioenschap van Leeuwarden. Wie heeft ideeën?

Kampioenschap van Leeuwarden. Wie heeft ideeën?

Op zaterdag 26 mei 2012 wordt er dit jaar om het Kampioenschap van Leeuwarden gestreden bij LKC Sonnenborgh. Deze wedstrijd is een gezamenlijke partij, in principe samen met Lekkum, OG Huizum en het Plein. Omdat dit een wedstrijd is die voor het eerst op de agenda staat, is het bestuur en de leden van de ledenkaatscommissie benieuwd of er mensen zijn die suggesties hebben hoe deze partij georganiseerd moet gaan worden. Te denken valt aan vrije formatie, parturen per club of gewoon een d.e.l. loten partij.

Heeft u suggesties of andere ideeën hoe deze partij een jaarlijks succes kan worden geef dit (mag ook per e-mail) door aan de ledenkaatscommissie bestaande uit Gerard Roosjen, Tjeerd van der Kooi of Andre Roosjen of aan Theun Hoekstra van het bestuur.

Alvast bedankt voor uw mee denken.