Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Najaarsvergadering

Najaarsvergadering

Naar aanleiding van de algemene najaarsvergadering, hier alvast een aantal mededelingen.  Het verslag van de vergadering volgt in ieder geval in het volgende cluborgaan.

– Lkc-er van jaar is geworden de gehele slotdag commissie met Joop Greuter, Janus Bijsterveld, Alie Broersma en Tjeerd v/d Kooi. Hiertoe heeft het bestuur besloten naar aanleiding van een zeer geslaagde 40 jarige slotdag dankzij de inzet van deze 4 personen. Op de foto van l.naar r. Tjeerd v/d Kooi en Joop greuter  (op de foto ontbreken Alie Broersma en Janus Bijsterveld)

– Johan v/d Veen is op de lkc najaarsvergadering als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur van de LKC.  Johan heeft zich het afgelopen jaar onder andere bezig gehouden met het maken en onderhouden van de website.

Tjeerd vd Kooi en Joop Greuter

Tjeerd vd Kooi en Joop Greuter

Johan van der Veen

Johan van der Veen